Uber Tokyo

Client: Uber
Year: 2019
Location: Tokyo, Japan
Programme: Service hub / Office
Status: Complete
Area: 380 sq m
Team: van der Architects / SPD Meiji
Scope: Concept to full fit-out
Photography: Josh Lieberman

The client’s requirements for the space – parking space for bikes, waiting and service area for dozens of delivery partners, a conference room, and a regional office on top of all that – meant that this typically small ground floor office in Minato-ku had to work extremely hard to accommodate the programme. Office-related functions were housed in an L-shape flanking a generous front-of-house area.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s